Relatie-Events

Bij Zwitserleven vinden wij het belangrijk om in contact te zijn en te blijven met al onze klanten. Wij organiseren informatieve bijeenkomsten voor Adviseurs, Werkgevers en Deelnemers. Dit doen wij op locatie of d.m.v. een webinar. In dit Eventmagazine blikken we terug op 2019 en leest u meer over de bijeenkomsten die we in 2020 gaan organiseren.

Hans Visser
General Manager

“Wij zijn ongelooflijk blij met deze relatie-events. We kunnen de werkgevers en adviseurs op een goede en zeer persoonlijke manier informeren over relevante onderwerpen. Zeker onze doelgroep benadering waardoor we gerichte informatie kunnen geven aan de desbetreffende doelgroep werkt zeer goed in de praktijk.


De werkgever kan hier gebruik van maken als onderdeel van zijn informatieplicht. Voor de adviseur biedt het heel veel kansen om een vervolg te geven aan onze informatie door de individuele werknemer te adviseren over mogelijke oplossingen. Zo versterken we elkaar in de hele keten met als ultieme doel de werknemer te helpen met keuzes te maken voor zijn of haar financiële toekomst.”

Ria Blok-Leenheer
Directeur Sales

"Pensioen is ongelooflijk actueel: iedere dag lees je er wel iets over. Werkgevers en hun medewerkers willen weten wat dat betekent voor hun pensioenregeling. Er is daarom een grote rol voor de adviseur weggelegd om zijn klanten van de juiste actuele informatie te voorzien. En daar helpen we graag bij, door in onze Events op leuke en toegankelijke manieren steeds opnieuw aandacht te schenken aan Pensioen. De enorme hoeveelheid aanmeldingen voor onze Events geven aan dat de behoefte aan informatie groot is. En de hoge waarderingen dat een laagdrempelige en frisse kijk op Pensioen welkom is. Samen met de adviseur zorgen we graag voor een Pensioen-enthousiaste werknemer!"