Events 2020

Hieronder vindt u een tijdslijn van de relatie-events die we dit jaar organiseren. Voor vragen over deze events kunt u terecht bij uw contactpersoon van Zwitserleven.

24-26 maart Zwitserleven in de Praktijk

Al jaren organiseren wij deze kennismaking voor werkgevers. Deze middag is bedoeld voor personen die zich bezighouden met de administratie van de pensioenregeling. We bespreken de ontwikkelingen bij Zwitserleven en Pensioen Actualiteiten.

Programma:
Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en daarna gaan we uit elkaar in de verschillende subgroepjes. Hier gaan we dieper in op een aantal ondwererpen, zoals:
- Veel voorkomende mutaties
- Portaal MijnZwitserleven
- PensioenIngangen
- en nog veel meer

Locatie: Zwitserleven Amstelveen
Tijdstip: 15.30-19.00 uur

14-16-21 april PensioenAvond 40-55

Deze avonden organiseren we voor de doelgroep DC-deelnemers in de leeftijd van 40-55 jaar. In een thema avond "Stap in je financiƫle toekomst" informeren we deelnemers over keuzes in de pensioenopbouw, laten we ze nadenken over later en geven we ze inzicht in de pensioensituatie.

We organiseren 3 avonden op verschillende locaties in het land. Hierover volgt later meer informatie.

Programma:
- 18.30 uur Ontvangst met broodjesbuffet
- 19.15 uur Start bijeenkomst
- 20.00 uur Pauze
- 20.15 uur Start subsessies
- 21.15 uur Einde sessies en gezamenlijke borrel

28 mei Zwitserleven PensioenEvent

Het PensioenEvent is het jaarlijkse PR en netwerk Event van Zwitserleven. De deuren staan open voor Adviseurs, Werkgevers, OR-deelnemers, leveranciers. Eigenlijk voor iedereen die geĆÆnteresseerd is in pensioen en het thema aanspreekt. Het is een mix van pensioenactualiteiten, Strategie Zwitserleven en gaan we in op ontwikkelingen bij Zwitserleven. Daarnaast maken we de vertaalslag naar de praktijk voor de verschillende doelgroepen. We eindigen de middag altijd met een informele netwerkborrel.

Momenteel zijn we druk bezig met de invulling van het programma, maar het belooft weer een mooie dag te worden.

Programm
a:

- 11.30 uur Ontvangst met lunch
- 12.15 uur Opening en sessies
- 17.30 uur Einde sessies met aansluitend netwerkborrel
- 19.00 uur Einde

KlantenAvond oktober

Sinds een paar jaar wordt met succes de Culinaire KlantenAvond georganiseerd. Internal Accountmanagers die samen met zijn/haar klanten gezellig samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Deze avonden versterkt de persoonlijke band tussen de werkgever en medewerkers van Zwitserleven. Juist dit persoonlijke contact is heel belangrijk voor ons.

PensioenAvond 62+ 3-4-5 november

Pensioen leeft steeds meer onder werknemers. In het bijzonder bij de groep die het pensioen ziet naderen. Hoeveel ontvang je straks? Welke keuzes moet je maken? Wat betekent de verschuiving van de AOW-leeftijd voor mijn pensioen? Om deze vragen te beantwoorden organiseren wij de PensioenAvond voor werknemers die in de aanloop zijn naar hun pensioen. Deze avonden combineren we weer met de Pensioen 3-daagse. Een initiatief van Wijzer in geldzaken.

Programma

- 17.45 uur: Ontvangst met soep en een broodje
- 18.30 uur: Welke keuzemogelijkheden heb ik bij pensioen?
- 19.30 uur: Pauze
- 20.45 uur: Afsluiting en borrel