Events 2020

Hieronder vindt u een tijdslijn van de relatie-events die we dit jaar organiseren. Voor vragen over deze events kunt u terecht bij uw contactpersoon van Zwitserleven.

24-26 maart Zwitserleven in de Praktijk

Al jaren organiseren wij deze kennismaking voor werkgevers. Deze middag is bedoeld voor personen die zich bezighouden met de administratie en het beheer van de pensioenregeling. We bespreken de ontwikkelingen bij ZwitserlevenPensioen Actualiteiten en geven we uitleg over een aantal diensten.

Programma:
Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en daarna gaan we uit elkaar in de verschillende subgroepjes. Hier gaan we dieper in op een aantal ondwerpen, zoals:
- Veel voorkomende mutaties
- Portaal MijnZwitserleven voor werkgever en deelnemer
- Met Pensioen gaan - PensioenIngangen
- en nog veel meer

Locatie: Zwitserleven Amstelveen
Tijdstip: 15.30-

14-15-21 april PensioenAvond 40-55

Deze avonden organiseren we voor deelnemers in de leeftijd van 40-55 jaar. In een thema avond "Stap in je financiƫle toekomst" informeren we deelnemers over keuzes in de pensioenopbouw, laten we ze nadenken over later en geven we ze inzicht in de pensioensituatie.

We organiseren 3 avonden op verschillende locaties in het land. Hierover volgt later meer informatie.

Programma:
- 18.30 uur Ontvangst met broodjesbuffet
- 19.15 uur Start bijeenkomst
- 20.00 uur Pauze
- 20.15 uur Start subsessies
- 21.15 uur Einde sessies en gezamenlijke borrel

28 mei Zwitserleven PensioenEvent

Het PensioenEvent is het jaarlijkse pr- en netwerkevenement van Zwitserleven en gratis toegankelijk voor iedere bezoeker. Elk jaar staat het PensioenEvent in het teken van een bepaald thema.


Durf te kiezen!

Op 28 mei organiseert Zwitserleven het PensioenEvent met als thema Durf te kiezen! Wij geloven in een duurzame samenleving waarin mensen durven te kiezen. Durf te kiezen wordt essentieel. En wij gaan ze daarbij helpen. Zo gaat het Pensioenakkoord over meer keuzevrijheid voor werknemers. Gaan ze hier ook gebruik van maken. En worden ze hier ook gelukkiger van? Gedurende deze dag zullen de verschillende keuzes de revue passeren

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
De dag is een mix van pensioenactualiteiten, strategie Zwitserleven en marktontwikkelingen. In de subsessies maken we een vertaalslag naar de praktijk voor de verschillende doelgroepen.

Onze dagvoorzitter is Roelof Hemmen. Roelof was bekend als anchorman bij RTL Nieuws. Bij BNR Radio presenteert hij BNR's Big Five. Verder hebben een mooie line-up van sprekers, waar u binnenkort meer over leest!

Programma:
- 11.30 uur Ontvangst met lunch
- 12.15 uur Opening en sessies
- 17.30 uur Einde sessies met aansluitend netwerkborrel
- 19.00 uur Einde

KlantenAvond oktober

Sinds een paar jaar wordt met succes een KlantenAvond georganiseerd. Internal Accountmanagers die samen met zijn/haar klanten gezellig samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Deze avonden versterkt de persoonlijke band tussen de werkgever en medewerkers van Zwitserleven. Juist dit persoonlijke contact is heel belangrijk voor ons.

PensioenAvond 62+ 3-4-5 november

Pensioen leeft steeds meer onder werknemers. In het bijzonder bij de groep die het pensioen ziet naderen. Hoeveel ontvang je straks? Welke keuzes moet je maken? Wat betekent de verschuiving van de AOW-leeftijd voor mijn pensioen? Om deze vragen te beantwoorden organiseren wij de PensioenAvond voor werknemers die in de aanloop zijn naar hun pensioen. Deze avonden combineren we weer met de Pensioen 3-daagse. Een initiatief van Wijzer in geldzaken.

Programma

- 17.45 uur: Ontvangst met soep en een broodje
- 18.30 uur: Welke keuzemogelijkheden heb ik bij pensioen?
- 19.30 uur: Pauze
- 20.45 uur: Afsluiting en borrel