Events 2020

Hieronder vindt u een tijdslijn van de relatie-events die we dit jaar organiseren. Voor vragen over deze events kunt u terecht bij uw contactpersoon van Zwitserleven.

Webinar Pensioenavond 40-55

21 april 2020

Op dinsdag 21 april organiseerden wij een webinar PensioenAvond 40-55 jaar met als thema 'Stap in je financiƫle toekomst'. Tijdens dit webinar kwamen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Waaruit bestaat uw pensioen?
  • Middelloon- of beschikbare premieregeling
  • Pensioen actualiteiten
  • Verzekeraar versus pensioenfondsL
  • Levensmomenten
  • MijnZwitserleven

Ga naar de website en bekijk het webinar. Op de pagina kunt u ook de presentatie downloaden.

Zwitserleven in de praktijk

Dit event gaat niet door in 2020 i.v.m. corona.

Al jaren organiseren wij deze kennismaking voor werkgevers. Deze middag is bedoeld voor personen die zich bezighouden met de administratie en het beheer van de pensioenregeling. We bespreken de ontwikkelingen bij ZwitserlevenPensioen Actualiteiten en geven we uitleg over een aantal diensten.

Programma

Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en daarna gaan we uit elkaar in de verschillende subgroepjes. Hier gaan we dieper in op een aantal ondwerpen, zoals: - Veel voorkomende mutaties - Portaal MijnZwitserleven voor werkgever en deelnemer - Met Pensioen gaan - PensioenIngangen - en nog veel meer Locatie: Zwitserleven Amstelveen Ontvangst vanaf 15.30 uur

I.v.m. het Coronavirus heeft deze middag nog niet plaats gevonden. We hebben nu een optie staan in september.

Het PensioenEvent gaat niet door

Ondanks de versoepeling van de maatregelen vinden wij het niet verstandig om dit PR- en Netwerkevent nu te organiseren. De 1,5 meter maatregel geldt nog steeds. We verwachten dat het programma onvoldoende tot zijn recht komt met de opzet van het evenement zoals u dat van ons gewend bent. Daarom verplaatsen we het PensioenEvent naar het voorjaar van 2021.

Het PensioenEvent is het jaarlijkse pr- en netwerkevenement van Zwitserleven en gratis toegankelijk voor iedere bezoeker. Elk jaar staat het PensioenEvent in het teken van een bepaald thema.

Durf te kiezen!

Op 8 oktober 2020 organiseert Zwitserleven het PensioenEvent met als thema Durf te kiezen! Wij geloven in een duurzame samenleving waarin mensen durven te kiezen. Durf te kiezen wordt essentieel. En wij gaan ze daarbij helpen. Zo gaat het Pensioenakkoord over meer keuzevrijheid voor werknemers. Gaan ze hier ook gebruik van maken. En worden ze hier ook gelukkiger van? Gedurende deze dag zullen de verschillende keuzes de revue passeren

PensioenAvond 62+

Pensioen leeft steeds meer onder werknemers. In het bijzonder bij de groep die het pensioen ziet naderen. Hoeveel ontvang je straks? Welke keuzes moet je maken? Wat betekent de verschuiving van de AOW-leeftijd voor mijn pensioen? Om deze vragen te beantwoorden organiseren wij de PensioenAvond voor werknemers die in de aanloop zijn naar hun pensioen. Deze avonden combineren we weer met de Pensioen 3-daagse. Een initiatief van Wijzer in geldzaken.

Programma

- 17.45 uur: Ontvangst met soep en een broodje - 18.30 uur: Welke keuzemogelijkheden heb ik bij pensioen? - 19.30 uur: Pauze - 20.45 uur: Afsluiting en borrel