Events 1e half jaar 2019

Maak kennis met Zwitseleven 12 en 14 maart


Op 12 en 14 maart organiseerde Zwitserleven voor werkgevers die hun pensioen­regeling aan Zwitserleven hebben toevertrouwd een pensioencursus. De cursus is voor collega's die zich bezighouden met HR en de administratie en het beheer van de pensioen­regeling in uw organisatie. Kennismaking met hun contactpersoon was ook een belangrijk onderdeel van de middag.

PensioenAvond "Stap in je financiele toekomst"
16 en 17 april


Zwitserleven organiseerde op 16 en 17 april een PensioenAvond voor de doelgroep die nu voor de keuze staat om belangrijke beslissingen te nemen over het inkomen voor later. In een thema avond "stap in je financiele toekomst" hebben we 40-55 jarigen geinformeerd over keuzes in de pensioenopbouw, ze hebben laten nadenken over later, ze laten zien hoe je inzicht kunt krijgen in de situatie. En vooral ook laten ervaren dat na deze avond een leuke en leerzame eerste stap is gezet om over later na te denken.

Doelgroep: werknemers

Het Zwitserleven PensioenEvent 23 mei


Op 23 mei organiseerde Zwitserleven het PensioenEvent voor zo'n 350 geinteresseerden. Met als thema van Inzicht naar Actie. Het programma was een mix van pensioenactualiteiten en strategie, gekoppeld aan onze 3 pijlers: inzicht, vrijheid en duurzaamheid.


Onze keynote speakers Gerry Dietvorst en Michael Visser hebben de bezoekers meegenomen in de laatste pensioenontwikkelingen rondom het pensioen akkoord. Ieder vanuit hun eigen generatie. Deze presentatie vindt u hier.

Daarnaast hadden we ook een aantal interactieve subsessies. De presentaties kunt u downloaden.

  1. Pensioen Actualiteiten
  2. Hoe beoordeel ik beleggingen op duurzaamheid?
  3. Online je Pensioen Kopen
  4. Leidt inzicht door URM tot actie?
  5. OR-Café

De dag sloten we af met Poolreiziger en klimaatjournalist Bernice Noteboom. Op een indrukwekkende manier werd de bezoeker meegenomen in wat de gevolgen zijn van de klimaatverandering en wat de gevolgen zijn voor mens, dier en planeet.

Het was weer een interessante dag waar we een sfeerimpressie van hebben gemaakt.