Events najaar 2019

PensioenAvond 40-55

Na het succes van 16 en 17 april, organiseert Zwitserleven op verzoek van verschillende werkgevers en deelnemers uit het Noordoosten van het land op 2 oktober een 3e Pensioen-Avond voor deelnemers in de leeftijd van 40 t/m 55 jarigen.

Stap in je financiële toekomst!

Het thema van de avond is “Stap in je financiële toekomst”. De deelnemers krijgen informatie over keuzes die er in de pensioenopbouw zijn. We gaan in op pensioenactualiteiten en wat deze betekenen voor het inkomen voor later. En in eenvoudige stappen laten we zien hoe de deelnemers meer inzicht krijgen in hun financiële situatie op de pensioendatum. Maar ze ervaren vooral dat op deze avond een leuke en leerzame eerste stap is gezet om actief bezig te zijn met hun inkomen voor later.


Uw relaties ontvangen een uitnodiging

Medio augustus ontvangen deelnemers in de leeftijd van 40 t/m 55 jaar met een pensioenregeling bij Zwitserleven een uitnodiging voor de PensioenAvond. We respecteren hierbij de afspraken die we met u hebben gemaakt over het verzenden van uitnodigingen. Dit hebben we aan het begin van het jaar nog uitgevraagd. Vooraf informeren we de werkgevers. U kunt bij deze sessies aanwezig zijn. Informeer naar de mogelijkheden via uw contactpersoon bij Zwitserleven.

Heeft u door de PensioenAvond een beter inzicht gegeven in uw pensioensituatie?

“Ja nu weet ik wel dat ik eens moet kijken in mijn UPO en in het portaal. Daar staat meer informatie in dan verwacht..”

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de PensioenAvonden die Zwitserleven organiseert, ga dan naar onze website. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw contactpersoon bij Zwitserleven. Ook kunt u een mail sturen naar marketing@zwitserleven.nl

PensioenAvond 62+


Op 5, 6 en 7 november tijdens de Pensioen 3- daagse organiseert Zwitserleven voor deelnemers vanaf 62+ een PensioenAvond. De avonden vinden plaats op verschillende locaties in het land. Amstelveen, Sint-Michielsgestel en in de buurt van Zwolle.

We vertalen op informatieve manier de pensioentheorie op een duidelijke manier naar de praktijk en gaan in op de volgende onderwerpen:

  • Welke communicatie kunt u van Zwitserleven verwachten?
  • Welke keuzes heeft u bij pensioeningang?
  • Wat betekent de verschuiving van de AOW-leeftijd voor het pensioen?

Reacties vanuit de aanwezigen "Vond u de PensioenAvond nuttig?"

“Na zo'n avond ga je realiseren dat jouw reguliere werkzame leven aan de laatste fase is begonnen. Dan komen er zaken op je af, waar je nog nooit bij stil bent gaan staan. Bij mij duurt het nog 5 jaar, maar ik moet nu al nadenken over beslissingen die we moeten nemen..”

“Jazeker. Vooral omdat je dan weer eens ontdekt hoeveel variaties er wel niet mogelijk zijn en dat je vroeg moeten beginnen om na te denken over wat het best bij jezelf past.”

“Compliment dat jullie dit organiseren, mijn andere pensioenfonds is muisstil.Het was een nuttige refresh en goed het laatste nieuws te horen voor beschikbare premieregelingen. De rest was me al goed bekend”

“Zeer nuttig, alles m.b.t. aanstaand pensioen passeerde chronologisch én logisch de revue ondersteund door heldere sheets in begrijpelijke taal voor iedereen.”