Overzicht Events najaar 2018

Relatie-Event Ambitie


Als deskundig en onafhankelijk adviseur geeft u uw klanten advies over welk product het beste bij hun past. Dat stelt hoge eisen aan u: welke producten zijn er allemaal in de markt? Wat zijn de specifieke kenmerken? Wat maakt een product het meest geschikt voor uw klant? U heeft ongetwijfeld de ambitie om hier zorgvuldig te werk in te gaan en het beste advies te geven.


Zwitserleven heeft ook een ambitie. Een ambitie om samen met de adviseur het beste product te leveren. We nodigen u daarom graag uit om aanwezig te zijn bij onze regionale sessies Ambitie. Meld u hier aan.


PensioenAvond


Pensioen leeft steeds meer onder werknemers. In het bijzonder bij de groep die het pensioen ziet naderen. Daarom organiseren we ieder jaar voor werknemers vanaf 62 jaar met een pensioen­regeling bij Zwitserleven een Pensioenavond. Bekijk meer informatie en meldt u aan! 

KlantenAvond


We zijn blij met de samenwerking met onze klanten! Daarom nodigen we in overleg met de Adviseur klanten uit voor een bijzondere avond bij Zwitserleven. Een informele avond die in het teken staat van nader kennismaken, samen koken, proeven en genieten. Dit jaar organiseren we op 13 en 15 november de KlantenAvond.