Persoonlijke website bij Zwitserleven: efficiënt en zelf aan het stuur.

De mogelijkheden.

Voor alle producten van Zwitserleven geldt dat u uw pensioenregeling online kunt inzien en beheren. Uw werknemers krijgen inzicht in een voor hen gebouwde persoonlijke omgeving.

Wat kunnen uw werknemers er doen?

Uw werknemers hebben toegang tot een persoonlijke website. Inloggen gaat veilig en eenvoudig met een eigen e-mailadres en wachtwoord of met DigiD. Op de website zien werknemers hoe hun Zwitserleven pensioen zich ontwikkelt. Werknemers kunnen ook de belangrijkste documenten lezen. Denk bijvoorbeeld aan het UPO en Pensioen 1-2-3. Met het oog op volledige integratie in het persoonlijke domein kunnen werknemers binnenkort zelf keuzes voor hun verzekering doorgeven via de persoonlijke omgeving. Dit is nu ook mogelijk, maar nog via de algemene website. Om meer en beter maatwerk te bieden zullen wij deze functionaliteiten voor de werknemer inbouwen in de persoonlijke omgeving.


Wat kunt u er vinden?

U kunt uw pensioenregeling eenvoudig online beheren. U kunt dit ook door uw adviseur laten doen. U heeft inzicht in de status van de verwerking van wijzigingen en in de financiële gegevens van uw pensioenregeling.