Wat doen we nog meer voor u?

Naast het verzekeren en administreren van de pensioenen, kunt u bij Zwitserleven ook uw salarisadministratie koppelen. Ook organiseren wij speciaal voor u als werkgever verschillende evenementen. In dit hoofdstuk leest u daar meer over.

Zwitserleven online Salarisadministratiekoppeling

Bij Zwitserleven kunt u uw salarisadministratie koppelen aan uw pensioenregeling bij Zwitserleven. Wijzigingen in werknemersgegevens die van invloed zijn op het pensioen worden hiermee automatisch doorgegeven. Dat bespaart tijd.

Maak kennis met Zwitserleven.

Hebben sommige van uw HR-medewerkers of medewerkers van de financiƫle administratie weinig of geen kennis van pensioen? Elk jaar organiseren we een bijeenkomst waar we ze bijpraten over praktische zaken en systemen.

Ook gaan we in op pensioen-actualiteiten.

Het Zwitserleven PensioenEvent.

Het Zwitserleven PensioenEvent is het jaarlijkse netwerkevent van Zwitserleven. De deuren staan open voor adviseurs, werkgevers, medewerkers van de OR, leveranciers. Eigenlijk voor iedereen die geĆÆnteresseerd is. Na een bezoek bent u weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van pensioenen. Dit jaar organiseerde we het Zwitserleven PensioenEvent op 23 mei met als thema van Inzicht naar Actie. We kijken tevreden terug op deze dag.