Wat doen we voor uw werknemers

Voor uw werknemers organiseren wij meerdere keren per jaar PensioenAvonden op verschillende locaties door het land. Eentje voor medewerkers in de leeftijd van 40 tot en met 55 jaar en eentje voor medewerkers vanaf 62 jaar.

PensioenAvond 40-55 jarigen.

40- tot 55-jarigen staan nu voor een aantal belangrijke keuzes over het inkomen voor later. Tijdens deze pensioenavond draait alles om informatie en meer inzicht krijgen. Maar ook om de keuzes die ze kunnen maken in de pensioenopbouw en in hun eigen pensioensituatie.

PensioenAvond vanaf 62 jaar.

Pensioen leeft steeds meer onder werknemers. Zeker bij de groep die het pensioen ziet naderen. Hoeveel pensioen ontvang ik straks? Welke keuzes moet ik maken? Wat betekent de verschuiving van de AOW-leeftijd voor mijn pensioen? Op de PensioenAvond krijgen uw werknemers antwoord op al deze vragen.

PensioenMomentje

Tijdens PensioenMomentje kunt uw werknemer bij ons op kantoor vragen stellen over de persoonlijke pensioensituatie. Goed om te weten: pensioenadvies geven mogen we niet. Hiervoor kan uw medewerker het best contact opnemen met een adviseur.