De barista-workshop

Maak de lekkerste koffie voor familie en vrienden.

Bent u een echte koffieliefhebber en heeft u zich altijd al willen bekwamen in het barista-vak? Dan is dit dé workshop voor u. Naast een theoretische basis leer je de kneepjes van het vak, zodat u straks - als thuisbarista - een perfecte espresso of cappuccino kunt zetten!

Wat gaat u doen?

Na deze workshop weet u waar koffie vandaan komt en bent u bekend met verschillende koffiesoorten en productiemethoden. Na een korte introductie gaat u zelfstandig aan de slag op een van de halfautomatische espressomachines. U experimenteert o.a. met de maling, dosering en doorlooptijd, leert hoe deze variabelen samenhangen, en krijgt les in het melk schuimen. Zowel het zetten van espresso's als cappuccino's komt uitgebreid aan bod.

Simon Lévelt

Al bijna 200 jaar vindt Simon Lévelt haar geluk in het maken van de lekkerste koffie en thee. Natuurlijke en eerlijke ingrediënten van over de hele wereld. Door hiermee te experimenteren komt Simon Lévelt tot de lekkerste smaken, combinaties en melanges. Met ruim 25 soorten koffie en 180 soorten thee kunt u blijven ontdekken. Nieuwsgierig? Loop binnen bij een van de 45 vestigingen of neem een kijkje op www.simonlevelt.nl.

De workshop vindt plaats in een van de Simon Lévelt-winkels in de volgende steden:

- Amsterdam donderdag 31 mei 19:00 uur

- Arnhem maandag 28 mei 09:30 uur

- Den Haag dinsdag 15 mei 19:00 uur

- Dord­recht dinsdag 15 mei 19:00 uur

- Gouda maandag 28 mei 09:30 uur

© Copyright 2011 - 2018 | Privacy statement | Cookie statement | Veilig internet | Disclaimer | Contact