Verantwoorde investering voor een mooie toekomst.

Nieuw: Zwitserleven Beleggen. Hét nieuwe beleggingsproduct waarmee u werkt aan een mooie financiële toekomst. Er wordt alleen geïnvesteerd in duurzame fondsen, dus beleggen doet u op een verantwoorde manier. Goed voor u, maar ook voor een mooiere wereld. Voor nu én later.

Waarom is de keuze gemaakt om te investeren in duurzame fondsen – en daarmee in een betere wereld? De wereldbevolking blijft groeien en als we niets doen, zullen zaken als het gebrek aan schoon drinkwater, de voedselproductie en klimaatverandering voor grote moeilijkheden zorgen. Om een mooie aarde te kunnen waarborgen, is het belangrijk dat we nu bewuste keuzes maken.

Duurzame fondsen.

Dat kan op vele verschillende manieren, zoals het aanleggen van zonnepanelen of elektrisch rijden. U kunt ook uw geld op een verantwoorde manier beleggen met duurzame fondsen. We investeren in bedrijven die verantwoord omgaan met thema’s als klimaat, water, mensenrechten en CO2.

Goed rendement.

In het verleden waren er nog weleens twijfels of duurzaam beleggen niet ten koste zou gaan van rendement. Wij gaan ervan uit dat bedrijven die verantwoord ondernemen op de lange termijn een beter rendement opleveren. Dit komt doordat zij beter zijn voorbereid op de toekomst.

Eenvoudig online.

Zwitserleven Beleggen is eenvoudig online te regelen. U kunt kiezen uit drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk. Tegen lage kosten kunt u al beleggen vanaf €50,- en dagelijks aan- en verkopen. Kijk voor meer informatie op zwitserleven.nl/particulier/beleggen.

Zwitserleven Beleggen is een handelsnaam van ACTIAM N.V. ACTIAM N.V. is de beheerder van de beleggingsfondsen.

© Copyright 2011 - 2018 | Privacy statement | Cookie statement | Veilig internet | Disclaimer | Contact