image

Leuk om te doen!

Ook de komende weken zijn er weer genoeg leuke activiteiten. Bekijk onze tips voor het bezoeken van een muziekfestival tot het zien van de Nachtwacht van Rembrandt in zand.

image

Culinaire reis Sicilië.

Op Sicilië gaat alles nét even anders. Ook culinair: pizza’s zijn er vierkant, gelato komt er op een broodje en the cheese of choice is niet parmezaan, maar ricotta. Op het eiland met de meeste zonuren van Italië denkt iedereen in recepten.

image

Dutch Junior Open 2018.

Ook dit jaar wordt het Zwitserleven Dutch Junior Open gespeeld op Golfclub Toxandria te Molenschot. Speciaal voor leden van Zelect nodigen wij u graag uit.

image

Zweefvliegen.

Twee heerlijke overnachtingen in het Grand Hotel Opduin. En dan ook nog eens een avontuurlijke vlucht in een zweefvliegtuig boven Texel. Een belevenis pur sang! Het arrangement geldt het hele jaar, buiten de schoolvakanties om.

image

Klassiek gerookte forel.

Zwitserleven is een samenwerking aangegaan met de Stichting Vis&Seizoen, een onafhankelijk keurmerk met als doel het visaanbod in de horeca te verduurzamen. We hebben een lekker recept voor u.

image

Langer thuis wonen.

Langer thuis wonen is de wens van veel ouderen. Ook de overheid stimuleert dit, aangezien mensen thuis in hun vertrouwde omgeving vaak beter af en vooral gelukkiger zijn.

image

De belangrijkste reistrends voor 2018.

Bekijken we straks vooraf al naar onze bestemming via een virtual reality-bril? Gaan we steeds vaker met de trein op reis? En blijven we nog wel in hotels, of kiezen we voor logeren bij locals?
We spreken (reis)trendwatcher Tessa aan de Stegge over alle reistrends die we in 2018 gaan tegenkomen.