Leuk om te doen!

Ook in de herfst zijn er genoeg leuke activiteiten. Wat dacht u van burlende herten? Of een tentoonstelling met schilderijen van onder andere Frans Hals en van Gogh?

Dé tips voor Aken!

Je hebt er de warmwaterbronnen, de schitterende Dom en het paleis van Karel de Grote. En natuurlijk vanaf 23 november de jaarlijkse Kerstmarkt. Maar waar ga je tussendoor winkelen en eten en wat zijn de leukste musea?

Unieke rondleiding Pandasia.

Om in het nieuwe jaar met familie of kleinkinderen een dagje naar het Dierenpark te gaan hebben wij een speciaal arrangement samen gesteld voor 4 personen op 3 januari 2019.

Amsterdam Light Festival.

Op Go mingle vind je mensen waarmee je leuke dingen kunt doen. Vaak neem je niet de moeite om alleen op pad te gaan en dat dat hoeft ook niet! Ons motto is ‘Samen is leuker dan alleen!’.

Margriet Winter Fair.

Margriet Winter Fair is de grootste winterse consumentenfair van Nederland. Dit evenement van Sanoma is een 3D-beleving van het succesvolle merk Margriet. Dé plek waar de doelgroep tot leven komt.

Interview met Jan Bosse.

Je moet het nooit alleen voor het balletje doen. Je doet het ook voor de natuur. En het sociale aspect geeft mij heel veel plezier in het leven. Als je lid wordt van een golfclub, dan heb je in principe al een paar honderd vrienden, omdat je de liefde voor de sport deelt.

Volg ons op Facebook

Zwitserleven Zelect is vanaf nu via Facebook te volgen.

Like onze pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en activiteiten van Zwitserleven Zelect.