Workshop Schenken, Erven en Levenstestament?

Schenken en Erven lijkt steeds vaker te gebeuren. Maar hoe pakt u dit nu slim aan zonder dat een groot deel naar de fiscus gaat? Notaris Marjolein Elings legt in heldere bewoordingen uit wat er zoal bij komt kijken en waar u rekening meer moet houden. Datzelfde geldt voor het Levenstestament. Een goed levenstestament berust op persoonlijke, unieke wensen. Ieder levenstestament is daardoor persoonlijk. Maar hoe legt u dit nu vast. Moet het altijd via een notaris of kunt u dit ook zelf opschrijven? In het tweede deel van de workshop vertelt mevrouw Elings u er van alles over.

Marjolein Elings

Marjolein Elings studeerde in september 1986 af in Nijmegen. Zij is sinds maart 1990 werkzaam bij Van Rhijn notarissen, waarvan sinds 1 oktober 1997 als notaris. In die functie is Marjolein voornamelijk werkzaam in de familie­rechtpraktijk en de ondernemings­rechtpraktijk. Specialist in ondernemings­recht, afwikkeling van nalatenschappen, echtscheidingen (echtscheidingsnotaris) en Estate planning.

En wat heeft Chris Zegers hiermee te maken?

Chris Zegers heeft niets met het onderwerp levenstestament te maken, maar is toevallig wel die avond bij Zwitserleven aanwezig. Hij vertelt op zeer onderhoudende wijze over de verrassende wendingen in zijn leven. We zouden het leuk vinden als u na afloop van de workshop hierbij wilt aansluiten om zijn verhaal te horen.

Programma

17.00 uur - Ontvangst

17.30 uur - Start workshop

18.15 uur - Pauze met lekkere broodjes en soep

18.45 uur - Vervolg workshop

19.30 uur - Einde workshop

19.45 uur - Ontmoet je toekomst met Chris Zegers

20.45 uur - Afsluiting en borrel

Meld u aan

Datum: 8 november 2018

Locatie: Zwitserleven, Burgemeester Rijnderslaan 7, Amstelveen


De workshop gaat door bij minimaal 10 deelnemers

© Copyright 2011 - 2018 | Privacy statement | Cookie statement | Veilig internet | Disclaimer | Contact