Wat is Go mingle?

Op Go mingle vind je mensen waarmee je leuke dingen kunt doen. Stel, je wil naar een museum, theater, of bioscoop. Of je wil een wandeling maken op het strand, een dagje weg of samen koken en eten, en er is even niemand in de buurt die met je mee kan of wil. Vaak ga je dan niet op pad en dat vinden wij zonde! Ons motto is ‘Samen is leuker dan alleen!’.

Als deelnemer geef je aan wat je graag samen wil doen, wij stellen je voor aan andere deelnemers met dezelfde interesses. Daarnaast kun je onbeperkt activiteiten aanmaken, nieuwe mensen leren kennen door te chatten en meedoen met activiteiten van andere deelnemers.

1x per maand organiseren wij een activiteit waar deelnemers aan mee kunnen doen. Denk dan aan een tripje naar de Dutch Design Week in Eindhoven of samen koken.

Je krijgt ook veel tips & inspiratie over uitjes en activiteiten die je samen met andere deelnemers kunt ondernemen op Go mingle, maar ook via Facebook en Instagram. Je kunt hier ook aan meedoen en samen een groepje vormen.

Niet onbelangrijk, we hebben een hele persoonlijke service en helpen deelnemers altijd verder als ze vragen hebben, hun activiteiten willen promoten etc.

25% korting op een jaarabonnement.

Kortom, er valt veel te doen en te ontdekken! Speciaal voor klanten van Zwitserleven Zelect geven we 25% korting op een jaarabonnement. Normaal kost deze € 24, nu dus € 18! Je kunt dan een jaar onbeperkt gebruikmaken van Go mingle. Als je je inschrijft op www.gomingle.nl en code ZL01 gebruikt, dan wordt de korting vanzelf verrekend.

We hopen je binnenkort te ontmoeten!

Dutch Design Week

Wilt u Go mingle een keer uitproberen ga dan mee naar de Dutch Deisgn Week.

Groetjes,

Neiske Ritsma

Oprichter Go mingle

© Copyright 2011 - 2018 | Privacy statement | Cookie statement | Veilig internet | Disclaimer | Contact