Workshop Schenken, Erven en Levenstestament?

Schenken en Erven lijkt steeds vaker te gebeuren. Maar hoe pakt u dit nu slim aan zonder dat een groot deel naar de fiscus gaat? Notaris Marjolein Elings legt in heldere bewoordingen uit wat er zoal bij komt kijken en waar u rekening meer moet houden.
Datzelfde geldt voor het Levenstestament. Een goed levenstestament berust op persoonlijke, unieke wensen. Ieder levenstestament is daardoor persoonlijk. Maar hoe legt u dit nu vast. Moet het altijd via een notaris of kunt u dit ook zelf opschrijven? In het tweede deel van de workshop vertelt mevrouw Elings u er van alles over.

Marjolein Elings

Marjolein Elings studeerde in september 1986 af in Nijmegen. Zij is sinds maart 1990 werkzaam bij Van Rhijn notarissen, waarvan sinds 1 oktober 1997 als notaris. In die functie is Marjolein voornamelijk werkzaam in de familie­rechtpraktijk en de ondernemings­rechtpraktijk. Specialist in ondernemings­recht, afwikkeling van nalatenschappen, echtscheidingen (echtscheidingsnotaris) en Estate planning.

Meld u aan

Datum 22 mei 2018


Programma

14.30 uur - Ontvangst met koffie en thee

15.00 uur - Start workshop 'Schenken & Erven'

15.45 uur - Pauze

16.00 uur - Vervolg workshop 'het Levenstestament'

16.45 uur - Einde en aansluitend een borrelTwee personen per kamer€ 20 per persoon (incl koffie en borrel)


De workshop gaat door bij minimaal 10 deelnemers

Na inschrijving ontvangt u een mail met informatie over hoe u kunt betalen.LocatieGolfclub De Goyer Beukenlaan 1 & 2 in Eemnes


© Copyright 2011 - 2018 | Privacy statement | Cookie statement | Veilig internet | Disclaimer | Contact